I am ESPECIALLY ENGOriginally posted by I-like-flings(m):wah u really eng now is it. haha this kind of topic also have. haha
Originally posted by IamAngeline:ENG?? haha go dating with mi lor. hahaha..ur work so free one meh?
I am ESPECIALLY [b]ENG[/b]
With u ar~~ ZzZzzzzzOriginally posted by I-like-flings(m):ENG?? haha go dating with mi lor. hahaha..ur work so free one meh?
wah lau.. kena rejected straight straight again.. sighz... sob sob sobOriginally posted by IamAngeline:With u ar~~ ZzZzzzzz
alright lah~ not always so free~
Evil ppl is like dat de~Originally posted by I-like-flings(m):wah lau.. kena rejected straight straight again.. sighz... sob sob sob
so hurt now...... haha ALL gals are evil.. only know how to torture mi. haha.. anyway u working now??? so free can use internet one??Originally posted by IamAngeline:Evil ppl is like dat de~
ya working now~~~ half working half typing..Originally posted by I-like-flings(m):so hurt now...... haha ALL gals are evil.. only know how to torture mi. haha.. anyway u working now??? so free can use internet one??
wah lau.. so shiok one... my last company scared till dunno what.. only v.p level or marketing ppl got internet only... so stupid. hahahaha...Originally posted by IamAngeline:ya working now~~~ half working half typing..
oh ya n munching my sandwich now~~
slurps~
WELL my boss good ma~Originally posted by I-like-flings(m):wah lau.. so shiok one... my last company scared till dunno what.. only v.p level or marketing ppl got internet only... so stupid. hahahaha...
need ppl there?? haha what company mi go apply.. then can see u everyday lor. hahahahaOriginally posted by IamAngeline:WELL my boss good ma~
presently all vacancies occupied.Originally posted by I-like-flings(m):need ppl there?? haha what company mi go apply.. then can see u everyday lor. hahahaha
wah lau... ok lor. fine.. how many times a day u have to hurt mi one..so evil one.. sighz.. hahaOriginally posted by IamAngeline:presently all vacancies occupied.
and i dun want to see u too
well zui du fu ren xing -> women are always evil..Originally posted by I-like-flings(m):wah lau... ok lor. fine.. how many times a day u have to hurt mi one..so evil one.. sighz.. haha